Om os

Nomo er den største, selvstændige importør og specialist i lejer i Norden. Siden firmaets start i 1948 har vi skabt et godt og tæt samarbejde med nogle af de førende producenter af lejer på verdensplan, hvilket resulterer i en uovertruffen teknologi og produktsortiment inden for lejer.

 

Da virksomheden har ændret sig over tid, har Nomo tilføjet en række nærliggende komponenter og teknologier til vores portefølje såsom; transmissioner, geardrev, pakninger og specialiseret vedligeholdelses produkter- og serviceses, uden at kompromittere vores rolle som lejespecialister.

 

Nomo Kullager AB i Sverige er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret virksomhed, og du kan stole på Nomo som en pålidelig partner hele vejen rundt. Fra indledende undersøgelser, gennem valg af produkter, analyse og levering af produkter.

 

Vi tilbyder kunder i OEM og eftermarkedet specialiserede ingeniører og salgsspecialister, der taler de nordiske sprog. Med ca 175 specialiserede og erfarne medarbejdere og 19 lokationer i hele Norden, kan du regne med Nomo som specialist tæt på dig.

 

Vores hovedkontor og centrallager er beliggende i Täby, nord for Stockholm, tæt på Arlanda Lufthavn. Vi kan derfor tilbyde hurtige leveringer til hele verden gennem et godt logistisk set-up. Nomo er tilstede i hele Norden, hvor vi har en række filial service-lagre i Skandinavien. Vi har afdelingskontorer i Stockholm, Göteborg, Malmø, Avesta, Borlänge og Gällivare, Gävle i Sverige, Smørum i Danmark, Ålesund of Trondheim i Norge og Pori, Helsinki, Turku, Tampere, Wasa, Lahti og Oulu i Finland. Også salgskontor i Shanghai og logistikcenter i Ningbo, Kina.

 

Virksomheden har en årlig omsætning på ca 62 millioner EURO.