Levnedsmiddelsindustri

Levnedsmiddelsindustri

De udfordringer som lejerne står overfor er enorme og varierede

Kemisk eksponering, kontinuerlige rengøringsprocesser, fluktuerende temperaturer og endda forurening

 

Som en langvarig partner til nogle af Nordens førende føde- og drikkevareproducenter har Nomo, i samarbejde med vores producenter, opnået en stor erfaring og forståelse af føde- og drikkevareindustrien, som gør os i stand til at hjælpe vores kunder med at håndtere omkostninger og forbedre produktionseffektiviteten.

Lejer til levnedsmiddelsindustrien må, udover at være meget pålidelige, vedligeholdelsesfri og kunne arbejde ved høje hastigheder, også opfylde hygiejnekravene i branchen.

De udfordringer som lejer står overfor er enorme og varierede: Kemisk eksponering, kontinuerlige rengøringsprocesser, fluktuerende temperaturer og endda forurening. Eftersom lejehavarier kan lukke hele proceslinjer, er det meget vigtig at forstå årsagen til problemet og agere hurtigt for at finde løsninger.

For vores kunder i industrien anvender vi vores erfaring og kombinerer det med vores kommercielle indblik i leje- og transmissionsindustrien for at vælge produkter, som ikke kun præsterer bedst, men også tilbyder dig den mest omkostningseffektive løsning. Som en uafhængig multibrand leverandør sigter Nomo mod at forbedre din konkurrenceevne!