Vores ejer

Vores ejer

Axel Johnson AB

Nomo ingår i Axel Johnson International og er en del af Axel Johnson AB, 4. og 5. generation familiejet virksomhed med handelsrelateret service på det europæiske marked med fokus på de nordiske lande. Axel Johnson AB består af flere store virksomheder, som totalt omsætter for EUR 8 milliarder og har omkring 22.000 medarbejdere.

 

Axel Johnson International

Nomo er en del af Axel Johnson International, en privatejet industriel gruppe, som opkøber og udvikler virksomheder i strategiske valgte nichemarkeder, primært indenfor tekniske komponenter og industrielle procesløsninger.

 

Gruppen er en aktiv og langsigtet ejer hvis mission er at føre virksomhedsudvikling og vækst. Den opbygger og udvikler grupper af virksomheder med et fælles strategisk mål, stimulerer fælles initiativer og vidensdeling.

 

Axel Johnson International har fem virksomhedsgrupper: Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Transport Solutions og Power Transmission Solutions som Nomo er en del af.

 

Axel Johnson International har en entreprenørs kultur hvor decentral og engageret lederskab muliggøre hurtige beslutninger. Gruppen har fire fokusområder: digitalisering, service, bæredygtighed og menneske udvikling.

 

Axel Johnson International hovedkontor er lokaliseret i Stockholm, Sverige. Gruppen består af mere end 110 virksomheder som tilsammen beskæftiger 4100 mennesker i 27 lande. Årligt salg løber op i EUR 960 millioner.

 

 

Axel Johnson AB

Axel Johnson AB indgår som en af fire separate koncerner i Axel Johnson gruppen

AxInter

Teknisk handelsvirksomhed med handel i hele Europa.

Jens S

Leverer transmissionsløsninger i samarbejde med verdens ledende leverandører

Eigenbrodt

Helhedsleverandør af gasfjedrer, filtre, hydraulik, industrikomponenter og lim.

Axflow

Europas førende distributør af pumper og pumpeservice til procesindustrien

Sverull ElektroDynamo

Leverandør af lejer, transmissioner og servicevirksomhed for den elektromekaniske industri